Acnetherapie

Er bestaan verschillende vormen van acne. Acne kan ontstaan tijdens de puberteit, maar ook op latere leeftijd. Een combinatie van therapieën zorgt voor het beste en snelste resultaat. Tijdens het consult wordt een behandelplan op maat gemaakt. 

Wat houdt een acnebehandeling in?

Bij Huid & Laser Utrecht wordt bij de behandeling van acne een behandelplan op maat gemaakt.  De behandeling kan bestaan uit onder andere een dieptereiniging, microdermabrasie, peelings en laser. Tijdens het consult wordt beoordeeld welke behandeling geschikt is.

Een dieptereiniging

Tijdens de dieptereiniging worden de onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters verwijderd. Indien nodig wordt er gebruik gemaakt van een steriele naald.

Peelings

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Peelings zorgen voor een verbetering van uw huid en een frissere uitstraling. Bij Huid & Laser Utrecht kunt u terecht voor de medische peelings van Dermaceutic. Met deze peelings kunnen onder andere huidveroudering, pigmentvlekken en acne behandeld worden.

Een peeling bestaat uit verschillende soorten ingrediënten (zuren) met elk specifieke eigenschappen die tot een bepaalde huidlaag doordringen. De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor wordt het huidvernieuwingsproces geactiveerd, waardoor de dode huidcellen afschilferen en worden vervangen door nieuwe, gezonde huidcellen. Na de peeling is de conditie en weerstand van de huid verbeterd, wat zichtbaar is in een frisse en stralende huid.

Bij Huid & Laser Utrecht kan de huid behandeld worden met verschillende medium diepe tot diepe peelings. Deze peelings verschillen in sterkte, diepte en werking, zodat verschillende indicaties behandeld kunnen worden. Zo zijn er ook peelings voor het verminderen van acne en acnelittekens. Peelings kunnen ingezet worden als een alleenstaande behandeling, maar vaak worden de beste resultaten bereikt als deze worden gecombineerd met licht- en laserbehandelingen. Tijdens het consult beoordeelt de huidtherapeut welke peeling voor u geschikt is.

Microdermabrasie

Hierbij worden fijne steriele kristallen onder vacuümdruk over de huid gezogen. Dit zorgt ervoor dat de hoornlaag van de huid wordt verwijderd, zodat peelings en de lasers beter hun werking kunnen doen.

Lasertherapie

Bij actieve acne zorgen de lasers voor het creëren van een zuurstofrijke omgeving, waardoor de acne bacterie wordt gedood. Ook wordt door de warmte van de laser de talgproductie geremd en de doorbloeding van de huid en hiermee de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen verbeterd.

De behandeling van acnelittekens met Fractional Lasers

Na acne kunnen er soms littekens achterblijven. De huid kan verbeterd worden met verschillende fractional lasers wanneer er sprake is van acnelittekens of overgebleven rode vlekken. De lasers zorgen ervoor dat celvernieuwing wordt geactiveerd en hiermee de huidstructuur verfijnt en de kleur egaler wordt.

Lees hier meer over de huidaandoening Acne »

Tarieven acnebehandeling

Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister (KP). Indien u aanvullend verzekerd bent, is afhankelijk van uw polis een vergoeding mogelijk.

Dieptereiniging en milde peeling€ 100,-
Dieptereiniging i.c.m. peeling + LED-therapie€ 150,-
Intensief: dieptereiniging en intensieve peeling€ 195,-
Intensief: dieptereiniging, laser en intensieve peeling€ 210,-

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

0
Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?