Beenvaten laserbehandeling

Heeft u last van zichtbare rode of blauwe adertjes op uw benen? Deze beenvaatjes zijn oppervlakkig gelegen, waardoor ze veilig en effectief behandeld kunnen worden met de vaatlaser! 

Bij Huid & Laser Utrecht kunt u storende beenvaatjes laten behandelen met de Nd-YAG 1064 nm vaatlaser. Bij rode vaatjes wordt de behandeling uitgevoerd met een combinatie van de Alexandrite en de Nd-YAG laser.

De laser heeft een groot absorptievermogen op de rode of blauwe kleur van het vaatje. Het laserlicht geeft al zijn energie af in het vaatje, waardoor de eiwitten in de vaatwand gaan stollen en het vat beschadigd. Het lichaam ruimt dit vanzelf op. Tijdens de behandeling wordt er gekoeld met directe luchtkoeling, waardoor de behandeling goed te verdragen is en de omliggende huid niet wordt verwarmd.

Gemiddeld zijn 3-6 behandeling nodig voor het gewenste resultaat. De behandeling kan om de 6-8 weken uitgevoerd worden. Hoeveel weken er tussen de behandelingen zit hangt af van het herstel van de voorgaande behandeling.

Tarieven laserbehandeling beenvaatjes

Beenvatenvanaf €250,-
HemangiomenPer lichaamsdeel, vanaf € 120,-

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?