Cosmo Peel Forte

De cosmo peel forte van Dermaceutic is een sterke medische peeling en wordt toegepast bij een verouderde huid met fijne en diepe lijntjes, acnelittekens, structuurproblemen, een rokershuid, pigmentatie en huidverslapping. Deze peeling werkt zeer diep en geeft veel resultaat op korte termijn.

Werking van de peeling

Een peeling bestaat uit verschillende soorten ingrediënten met elk specifieke eigenschappen die tot een bepaalde huidlaag doordringen. De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor wordt het huidvernieuwingsproces geactiveerd, waardoor de dode huidcellen afschilferen en worden vervangen door nieuwe, gezonde huidcellen. De Cosmo Peel Forte bestaat uit 20% TCA, 10% Fenol en 10% Glycolzuur. De peeling werkt diep en zorgt ervoor dat de collageen en elastine aanmaak in uw huid wordt versterkt. De peeling kan worden ingezet als alleenstaande behandeling, maar vaak worden de beste resultaten bereikt als deze wordt gecombineerd met licht- en laserbehandelingen.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidconditie en indicatie. Afhankelijk van uw huidconditie kan ook geadviseerd worden om eerst te starten met een TCA peeling van 12 of 15% om uw huidconditie te verbeteren. Ook kan er geadviseerd worden de huid eerst voor te behandelen middels een diepe rimpelbehandeling door microneedling toe te passen. Hoe beter uw huidconditie is hoe meer resultaat u heeft met de Cosmo Peel Forte. Gemiddeld zijn 1-2 behandelingen met de Cosmo Peel Forte nodig met een tussenpoos van 3-6 maanden. Het effect van de peeling werkt nog 6-18 maanden door na de behandeling. Onderhoudsbehandelingen zijn gewenst om het effect van de peeling te behouden. 

Start met de behandeling door middel van thuisproducten

U start de behandeling minimaal 2-4 weken voor de peeling met de Dermaceutic thuisproducten. Deze producten zorgen ervoor dat de huid doorlaatbaar wordt voor de peeling. Het optimale resultaat kan zo bereikt worden. Ook zorgt dit ervoor dat de huid veilig en snel hersteld. Onderstaande producten worden geadviseerd.

  • Dermaceutic Foamer 5/15
  • Dermaceutic Turnover of Lightceutic nachtcrème
  • Dermaceutic Retinol 0.5 of 1.0

Resultaat van de Cosmo Peel Forte

Na de peeling zal de huid 10-14 dagen herstellen. Tijdens dit herstel zal de huid afschilferen waardoor de huid er 2 weken rood, gezwollen, droog en schilferig uit kan zien. Het resultaat zal na 3 maanden duidelijk zichtbaar worden en de huid zal in de weken en maanden daarna alleen nog maar meer verbeteren. De Cosmo peel forte zorgt voor het vervagen van pigmentvlekken en het verfijnen van de huidstructuur en fijne lijntjes.

Linkerfoto: voor de peeling & Rechterfoto: na 1 Cosmo Peel Forte

Kosten Cosmo Peel Forte

Cosmo Peel Forte
Incl. 2 nabehandelingscrèmes€ 575,- per behandeling

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

0
Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?