Huidoneffenheden verwijderen

Goedaardige huidoneffenheden zoals steelwratjes, ouderdomswratten, fibromen en vetbultjes kunnen snel verwijderd worden met de laser of een curette. Huidoneffenheden  zijn plaatselijke opeenhopingen van weefels en cellen. Ze kunnen bestaan uit talg, bindweefsel, bloedvaten of pigment. Vaak is de oorzaak niet geheel bekend, maar overmatige blootstelling aan de zon, huidveroudering en erfelijke aanleg spelen vaak een grote rol.

Huidcurretage behandeling

Huidoneffenheden kunnen bij Huid & Laser Utrecht behandeld worden door middel van huidcurretage of de laser. Tijdens het consult bekijkt de huidtherapeut de huidoneffenheden en wordt er beoordeelt welke behandelmethode het meest geschikt is.

Huidcurretage
Door middel van een curette, dit is een scherpe steriele ring, worden de huidoneffenheden van de huid weggeschrapen. Dit gebeurt heel oppervlakkig, waardoor littekenvorming of het ontstaan van witte vlekken zeer zeldzaam is en goedaardige huidtumoren verwijderd kunnen worden.

Co2 of Erbium-YAG laser
De laser kan heel nauwkeurig en precies laagje voor laagje van de huidoneffenheden verdampen. Deze techniek kan goed worden ingezet bij vetbultjes of oneffenheden in de huid.

Tarieven

Onderstaand onze tarieven voor de behandeling van huidoneffenheden.

 Curette€ 95,- p.b.
 Fractional laser€ 125,- p.b.
 Meerdere plekkenIn overleg

Bekijk hier de tarieven voor alle behandelingen »

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?