Let op: op dit moment is er een wachtlijst voor het inplannen van een eerste consult bij Drs. Nora Hendriks. Het inplannen van een afspraak kan een langere tijd duren. Wil je op de wachtlijst stuur dan een e-mail naar info@drnorahendriks.com met in het kort een uitleg van de situatie.

Normaliter genieten wij jarenlang van onze hormonen. Naarmate wij ouder worden, kunnen wij allerlei klachten ontwikkelen die het gevolg zijn van het verminderen van de productie van verschillende hormonen. Zo kan een vermindering van de aanmaak van het schildklierhormoon, hetgeen veel voorkomt bij vrouwen, klachten geven zoals vermoeidheid, gewichtstoename, haaruitval e.d.

Symptomen van hormoonveranderingen

Vermindering van de productie van vrouwelijke hormonen rond de menopauze geeft symptomen zoals warmte opwellingen, stemmingswisselingen, verstoorde menstruatiepatroon, osteoporose, libido vermindering en nog vele andere klachten. Zo ook kunnen mannen problemen krijgen als de productie van het testosteron in de loop der jaren afneemt. Het bijnierhormoon is een hormoon wat zeer gevoelig is voor stress. Als gevolg hiervan worden er ook vaak tekorten gezien van dit hormoon. In onze kliniek worden deze hormonale tekorten op een natuurlijke manier behandeld.

Supplementen

Mooi van binnen is Mooi van buiten. De anti-aging geneeskunde is grotendeels gebaseerd op preventie en het zo lang mogelijk behouden van onze gezondheid en welzijn. Er zijn vele wetenschappelijke studies die aantonen dat we wel degelijk in staat zijn om het proces van ouder worden te kunnen vertragen en het ontstaan van ziektes te voorkomen.

Door uw dagelijkse voeding aan te vullen met supplementen werkt u zowel direct als preventief aan uw gezondheid: u zult zich al snel beter voelen door het verminderen de ontstane tekorten, uw medicijnen worden beter opgenomen waardoor de werking daarvan zal verbeteren en u vertraagd het proces van ouder worden.

Hormoontherapie door Drs. Nora Hendriks

Bij Huid en Laser Utrecht kunt u voor deze therapie terecht bij  Drs. Nora Hendriks. Al meer dan 30 jaar is zij gespecialiseerd in hormoontherapie. Uw individuele behandelplan wordt gebaseerd op uw medische voorgeschiedenis en die van uw familie. Bestaande uit een uitgebreide intake en een specialistisch consult, waarna een behandelplan kan worden voorgesteld, mede op basis van een vooraf ingevulde vragenlijst en uitslagen van een voor u voorgesteld (anti-aging) bloedonderzoek.

De voorgeschreven behandeling berust op wetenschappelijk onderzoek en bestaat onder andere uit natuurlijke hormonen en supplementen.

Kosten hormoontherapie

Eerste consult  € 200,-
Vervolgconsult € 150,-

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?