Peelings & Laser Facials

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Peelings zorgen voor een verbetering van uw huid en een frissere uitstraling. Bij Huid & Laser Utrecht kunt u terecht voor de medische peelings van Dermaceutic. Met deze peelings kunnen onder andere huidveroudering, pigmentvlekken en acne behandeld worden.

Werking van een peeling

Een peeling bestaat uit verschillende soorten ingrediënten (zuren) met elk specifieke eigenschappen die tot een bepaalde huidlaag doordringen. De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor wordt het huidvernieuwingsproces geactiveerd, waardoor de dode huidcellen afschilferen en worden vervangen door nieuwe, gezonde huidcellen. Na de peeling is de conditie en weerstand van de huid verbeterd, wat zichtbaar is in een frisse en stralende huid.

Bij Huid & Laser Utrecht kan de huid behandeld worden met verschillende  medium diepe tot diepe peelings. Deze peelings verschillen in sterkte, diepte en werking, zodat verschillende indicaties behandeld kunnen worden. Zo zijn er peelings voor het verminderen van acne, acnelittekens, pigmentvlekken, melasma, fijne lijntjes en een grove huidstructuur. Peelings kunnen ingezet worden als een alleenstaande behandeling, maar vaak worden de beste resultaten bereikt als deze worden gecombineerd met licht- en laserbehandelingen. Tijdens het consult beoordeelt de huidtherapeut welke peeling voor u geschikt is.

Dermaceutic Milk Peel

Deze peeling bevat 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur en wordt ingezet bij acne en als voorbereiding bij onder andere de Mela Peel (Forte) en de Cosmo peel.

Dermaceutic Mela Peel Forte

Deze peeling bevat o.a. arbutine, kojinezuur, retinol, salicylzuur en melkzuur. De peeling is uitermate geschikt voor het verminderen van verschillende soorten pigmentvlekken en melasma (zwangerschapsmasker). Ook kunnen pigmentvlekjes ontstaan na wondjes met deze peeling behandeld worden.

Dermaceutic Cosmo Peel

Bij het onstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes en een grovere huidstructuur kan de huid verbeterd worden met de Cosmo Peel. Deze peeling bevat onder andere verschillende percentages van TCA, zodat de peeling qua sterkte kan worden opgebouwd.

Dermaceutic Cosmo Peel Forte

De Cosmo Peel Forte is geschikt voor de verouderde huid waarbij huidverslapping en rimpels zichtbaar zijn. Ook een onregelmatige huidstructuur en (acne)littekens  kunnen met deze peeling behandeld worden. De peeling bevat 20% TCA, 10% Fenol en 10% glycolzuur.

Vitamine C Peeling

Deze peeling is uitermate geschikt voor het stabiliseren van een melasma door het hoge percentage vitamine C. Daarnaast beschermt het de huid tegen infraroodstraling, luchtvervuiling en blauw licht. Deze peeling kan worden toegepast in de zomer.

Consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er een consult ingepland. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen passend bij uw huid/ hulpvraag. De werking van de peeling en de voorbereidende producten worden besproken. Hierna kan er een nieuwe afspraak ingepland worden voor de eerste peeling.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zijn er tussen de 2 en 6 behandelingen nodig (dit is erg afhankelijk van de soort peeling) met een tussenpoos van 2 tot 6 weken. De huidtherapeut maakt voor u een behandelplan op maat.

Start met de behandeling door middel van thuisproducten

U start de behandeling minimaal 2-4 weken voor de peeling met de Dermaceutic thuisproducten. Deze producten zorgen ervoor dat de huid doorlaatbaar wordt voor de peeling. Het optimale resultaat kan zo bereikt worden. Ook zorgt dit ervoor dat de huid veilig en snel hersteld. Onderstaande producten worden geadviseerd.

  • Dermaceutic Foamer 5/15
  • Dermaceutic Turnover of Lightceutic nachtcrème
  • Dermaceutic Retinol 0.5 of 1.0

Prijzen peelings

Onderstaand vindt u de tarieven voor de verschillende soorten peelings. De huidtherapeut zal aan de hand van uw huid beoordelen welke peeling voor u geschikt is.

AcneMilkpeel of Salicylzuur peeling € 105,-
Doffe huidGlow peel€ 125,-
Beginnende huidverouderingCosmo peel  i.c.m. milkpeel€ 205,-
Huidveroudering en rimpelsCosmo peel Forte
incl. 2 nabehandelingscrèmes
€ 575,-
Pigment/melasmaMela Peel Forte€ 220,-
Onderhoud melasmaVitamine C peeling€ 205,-

Klik hier voor de prijzen van al onze behandelingen.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

0
Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?