Na een bevalling of hormoonveranderingen kunnen veranderingen optreden van het spier- en bindweefsel in en rondom de vagina. De ingang van de vagina wordt wijder en de schaamlippen worden slapper. Hierdoor kunnen klachten ontstaan zoals minder gevoel bij seks of lucht uit de vagina tijdens het vrijen. Een behandeling met de SheLase Laser biedt een oplossing voor het verjongen en verstrakken van de vagina.

Vagina verjonging met de laser

Veel mensen zijn bekend met laserbehandelingen voor huidverjonging. Nu is het mogelijk om deze laser ook vaginaal toe te passen voor vaginale verjonging en verstrakking. De laser zorgt voor een aanmaak van nieuw collageen waardoor het vaginale weefsel wordt vernieuwd en verstrakt. Ook wordt de doorbloeding van de slijmvliezen van de vagina verbeterd waardoor het vaginale vocht dikker wordt.  Hierdoor verbeterd de elasticiteit en voelt de vagina strakker aan. Dit zorgt voor een betere seksuele prikkeling.

Verjonging van de schaamlippen

De schaamlippen kunnen ook behandeld worden met de SheLase laser voor verjonging van de schaamlippen. De laser stimuleert het natuurlijke collageen en elastische weefsel in de schaamlippen waardoor de schaamlippen weer voller worden.

Vaginale laserbehandeling met de SheLase laser

Bij Huid & Laser Utrecht wordt vaginale verjonging uitgevoerd met de SheLase Laser. De SheLase is de nieuwste, niet- invasieve laser voor vaginale klachten. Sinds 2013 zijn al wereldwijd meer dan 100.000 behandelingen uitgevoerd, met zeer goede resultaten! Het positieve effect van deze behandeling is in meerdere wetenschappelijke publicaties aangetoond. Deze laser heeft een unieke combinatie van 2 lasers in 1; de Co2 en de Erbium-Glass laser.

Is de vaginale laserbehandeling pijnlijk?

De behandeling van de vagina is pijnloos. Voor de behandeling van de schaamlippen wordt vooraf verdoofd met een huidverdovende zalf.  U kunt direct na de behandeling uw normale werkzaamheden hervatten. Gemiddeld zijn 3-4 behandelingen nodig om de zes weken. Daarna wordt 1 behandeling per jaar geadviseerd.

Kosten vaginale laserbehandeling

Onderstaande prijzen zijn per behandeling

   
Eerste behandeling inwendig 500,- Euro
   
   
Eerste behandeling inwendig en schaamlippen 650,- Euro
   
   
Behandeling alleen schaamlippen 190,- Euro

Maak nu een afspraak voor een eerste consult!

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?