HET LASERSEIZOEN IS ON!

HET LASERSEIZOEN IS ON!

Helaas moet je bij veel laserbehandelingen oppassen met een zongebruinde huid. De meeste behandelingen zijn veiliger om uit te voeren op een huid die niet zongebruind is. Het is daarom nu in het najaar de ideale tijd om te starten met een laserbehandeling!

Ook al heb je vaak na 1 behandeling al resultaat, toch zijn vaak meerdere behandelingen nodig voor het optimale eindresultaat. Wacht daarom niet te lang voor het maken van uw eerste afspraak. Voor je het weet komt de zomer er weer aan! Bij Huid & Laser Utrecht kunnen wij u helpen met een erg breed scala aan mogelijkheden.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Heeft u last van ontsierende vaatjes op uw benen of in uw gezicht of pigmentvlekjes die juist afgelopen zomer erg zichtbaar zijn geworden? Last van een onzuivere huid of verergerde acne? Wilt u nu eindelijk echt iets doen aan die ongewenste haren op uw lichaam of in uw gezicht. Of wilt u iets doen aan de conditie van uw huid, preventief om de huidveroudering tegen te gaan of juist uw huid verbeteren wanneer u last heeft van fijne lijntjes en geen egale teint? Dan bent u bij ons op het goede adres!

Breed scala aan verschillende lasers!

Wij werken met de nieuwste en geavanceerde technieken en kunnen dit combineren tijdens de behandelingen, zodat wij alles heel gericht en zo snel mogelijk voor u kunnen aanpakken.

Tijdens een consult nemen wij graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en een gepast behandelplan op te stellen. U bent altijd van harte welkom om een afspraak in te plannen.

Mocht u alvast meer informatie willen, kunt u natuurlijk een kijkje nemen op onze vernieuwde website: www.huid-en-laser-utrecht.nl waar u uitgebreide uitleg terug kunt vinden over alle behandelmogelijkheden die wij aanbieden. Via onze website kunt u ook gemakkelijk een afspraak inplannen of mocht u een van onze huidtherapeuten willen spreken, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen: 030-7510269. Uiteraard is het ook mogelijk om te mailen naar info@huid-en-laser-utrecht.nl.

U bent van harte welkom, wij helpen u graag verder!

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?