Laserbehandeling tegen vaginale klachten!

Vaginale klachten kunnen behandeld worden met de Diva tight vaginale laser

Na de menopauze krijgt 40% van de vrouwen vaginale klachten zoals irritatie en een branderig gevoel, stressincontinentie, droogheid en pijn bij vrijen. Deze klachten kunnen ook ontstaan na een natuurlijke bevalling of na een hormoongevoelige vorm van borst- of baarmoederhalskanker. De  klachten zijn het gevolg van vaginale atrofie, oftewel het dunner worden van de vaginale wand door verlies aan collagene vezels en elasticiteit. Wilt u van deze klachten af? Bij Huid & Laser Utrecht kunt u dit nu laten behandelen met de nieuwste Diva Tight vaginale laser. Deze laser combineert twee lasers tijdens één behandeling voor het beste resultaat. Met de Diva Tight laser kan de vaginawand hersteld worden.

De Diva Tight vaginale laser voor vaginale klachten

diva tight vagina laser Huid Laser Utrecht

De Divatight is de nieuwste, niet- invasieve laser voor vaginale klachten. Sinds 2013 zijn al wereldwijd meer dan 100.000 behandelingen uitgevoerd, met zeer goede resultaten! Het positieve effect van deze behandeling is in meerdere wetenschappelijke publicaties aangetoond.

  • Zeer effectief tegen vaginale atrofie en vaginale verslapping
  • De behandeling is pijnloos en veilig
  • Niet-hormonale behandeling
  • Zorgt voor versteviging en een normale vaginale elasticiteit
  • Geeft langdurig resultaat
  • Niet-invasief en geen hersteltijd!
  • Unieke combinatie van 2 lasers voor het maximale resultaat

Vaginale klachten behandelen met de Diva tight laser

Heeft u last van onderstaande klachten?

Irritatie en branderig gevoel
Vaginale droogheid
Steeds terugkerende infecties
Stressincontinentie
Scheurtjes aan de ingang van de vagina
Terugkerende blaasontstekingen
Pijn tijdens het vrijen

Deze klachten kunnen ontstaan door vaginale atrofie. Dit is het dunner worden van de vaginale wand en het slijmvlies door een verlies aan collagene vezels.

Ongeveer 40% van vrouwen na de overgang krijgt klachten van vaginale atrofie

Vaginale atrofie ontstaat als de eierstokken geen oestrogenen meer aanmaken, waardoor het collageen in de vaginawand vermindert en deze steeds dunner wordt. Ook verliest de vaginawand de natuurlijke elasticiteit en zorgt een verminderde doorbloeding voor minder hydratatie waardoor droogheid ontstaat. Het milieu van de vagina veranderd waardoor klachten kunnen ontstaan.

Vaginale klachten na borst- of baarmoederhalskanker

Vaginale atrofie kan ook ontstaan bij vrouwen die eerder een hormoon-gevoelige vorm van borst- of baarmoederhalskanker hebben gehad en geen oestrogenen mogen gebruiken. Jonge vrouwen kunnen al vroeg in de overgang komen als zij behandeld zijn met chemotherapie, waardoor al op jonge leeftijd klachten van vaginale atrofie kunnen ontstaan.

Stressincontinentie behandelen met de Diva Tight vaginale laser

Stressincontinentie wordt ook wel inspanningsincontinentie genoemd. Dit is een licht vorm van urineverlies bij lichamelijke activiteiten. Er wordt geschat dat maar liefst één op de vijf vrouwen boven de 40 jaar hier last van hebben. Door de laser trekt het weefsel van de vaginawand strakker, waardoor de vaginawand niet meer tegen de urinebuis drukt. Dit voorkomt ongewenst urineverlies. De laserbehandeling biedt een blijvende oplossing.

Verjonging van de schaamlippen

Door vermindering van elasticiteit kan verlies van volume, stevigheid en volheid van de grote schaamlippen optreden. De grote schaamlippen kunnen slapper en langer worden en een verschrompelend uiterlijk krijgen. Met de Diva Tight vaginale laser kunnen ook de grote buitenste schaamlippen behandeld worden. De lasers stimuleert de collagene vezels, waardoor verjonging van de schaamlippen ontstaat. De schaamlippen worden voller en de doorbloeding wordt verbeterd.

Hoe werkt de Diva Tight vaginale laser?

Met de Diva Tight laser kan de de vaginawand hersteld worden. De Divatight is een unieke laserbehandeling omdat er twee lasers worden gecombineerd in 1 behandeling, namelijk de fractional Erbium-Glass 1540 nm en de Co2 10.600 nm. De Erbium-Glass 1540 nm is een non-ablatieve laser, die voor vooral zorgt voor collageenaanmaak. Door deze laser te combineren met een ablatieve Co2 maximaliseert de effectiviteit en dringt de laser door in diepere lagen.

De lasers stimuleren de collageenproductie van de vaginawand. De nieuwe collageen- aanmaak zorgt voor een blijvende versteviging en verbetering van de structuur van de vaginawand, en een normale vaginale elasticiteit.  Hierdoor wordt ook de hydratatie verbeterd. Verstrakking van de vaginawand zorgt er ook voor dat er geen druk meer is tegen de urinebuis, waardoor ongewenst urineverlies voorkomen wordt.

diva tight vagina laser - na vaginale klachten borst en baarmoederhalskanker - incontinentie - atrofie - verjonging schaamlippen - Huid Laser Utrecht

Is de Diva tight laserbehandeling pijnlijk?

De laserbehandeling is pijnloos, er is geen verdoving nodig. Na de behandeling kunt u uw normale werkzaamheden hervatten. De behandeling van de schaamlippen kunnen wel gevoelig zijn. Huidverdovende zalf (emla) is mogelijk. U heeft drie behandelingen nodig.

Het resultaat van de Diva Tight vaginale laser

De meeste vrouwen merken na de eerste behandeling al een duidelijke verbetering. In de literatuur blijkt dat bij 80-90% van de vrouwen de klachten van branderigheid, droogheid, pijn bij het vrijen helemaal of vrijwel volledig verdwijnen. Bij vrouwen met mild urineverlies bemerkt 80-85% een afname van de klachten of zijn de klachten volledig verdwenen.

AANBIEDING! WANNEER U NU START  MET DE DIVA TIGHT LASERBEHANDELING BETAALT U VOOR 3 BEHANDELINGEN GEEN €790,- PER BEHANDELING MAAR  € 500 PER BEHANDELING !

Deze aanbieding is exclusief behandeling van de schaamlippen. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen.

 

Kosten van de Diva Tight vaginale laser

Onderstaande prijzen zijn per behandeling

Vooronderzoek bij de arts 90,- Euro
Eerste behandeling inwendig 790,- Euro
Vervolgbehandeling inwendig 690,- Euro
Eerste behandeling inwendig en schaamlippen 920,- Euro
Vervolgbehandeling inwendig en schaamlippen 820,- Euro
Behandeling alleen schaamlippen 200,- Euro

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult! 

 

 

0
Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?