Open dag woensdag 9 oktober 2019

[masterslider id=”1″]

Open dag woensdag 9 oktober 2019 15:00 – 19:00 uur! Komt u ook?

Bent u benieuwd naar de conditie van uw huid of wilt u graag meer weten over huidverzorgingsproducten, laserbehandelingen of de peelings van Dermaceutic? Kom dan langs op onze open dag!

Huidtherapeuten en PEELINGPROFESIONAL DERMACEUTIC

De huidtherapeuten staan voor u klaar om huid gerelateerde vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over de verschillende (laser) behandelingen. Ook  kunnen zij een deskundige huidanalyse uitvoeren door middel van de Observ. Met de Observ is het mogelijk om de diepere huidlagen te bekijken en vast te leggen. Hiermee is het mogelijk om uw huidtype en huidconditie te bepalen. Ook kan er gekeken worden of er sprake is van een afwijking in het huidbeeld. De behandelingen en productadviezen kunnen zo nog beter worden afgestemd voor uw huid!

Tijdens de open dag is Maren Visser, huidtherapeut en peelingproffesional van Dermaceutic aanwezig om al uw vragen over de medische peelings te beantwoorden. 

Profiteer deze dag van onze speciale aanbiedingen

  • U ontvangt een Goodiebag
  • Ontvang 50% korting op uw eerste (laser)behandeling! *m.u.v. hormoontherapie en injectables. 

Consult inplannen
Wij zouden het erg leuk vinden als u langs komt bij ons in de kliniek. Graag plannen wij de consulten in, zodat wij iedereen te woord kunnen staan. U kunt u inschrijven via onze website of klik op één van de volgende links:
Er kunnen geen consulten meer ingepland worden voor de Open dag.

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?