Open dag zaterdag 13 april 2019

[masterslider id=”1″]

Open dag zaterdag 13 april 2019

Komt u ook?

Bent u benieuwd naar de conditie van uw huid of wilt u graag meer weten over huidverzorgingsproducten, huidtherapeutische behandelingen, hormoontherapie of injectables? Kom dan langs op de open dag!

Op zaterdag 13 april 2019 organiseert Huid & Laser Utrecht een open dag. Tijdens de open dag kunt u kennis maken met de verschillende professionals die werkzaam zijn binnen de kliniek.

Huidtherapeuten en SkinCeuticals professional

De huidtherapeuten staan voor u klaar om huid gerelateerde vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken over verschillende (laser) behandelingen en kunnen zij een huidanalyse uitvoeren door middel van de Observ. Met de Observ is het mogelijk om de diepere huidlagen te bekijken en vast te leggen. Huidaandoeningen kunnen zo in beeld worden gebracht. Ook is er een SkinCeuticals Professional aanwezig om een productadvies te geven passend bij uw huid.

Drs. Nora Hendriks

Drs. Nora Hendriks is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in hormoontherapie. Naarmate wij ouder worden, kunnen er allerlei klachten ontwikkeld worden die het gevolg zijn van het verminderen van de productie van verschillende hormonen. Zij heeft een boek geschreven ‘Het Menopauze Taboe’ waar zij schrijft over hoe u met bio-identieke hormonen veilig door de overgang kunt navigeren. Tijdens een kort consult kunt u kennis maken met de therapie van Drs. Nora Hendriks.

Drs. Peter Termohlen

Drs. Peter Termohlen is een cosmetisch arts en heeft inmiddels 15 jaar ervaring op het gebied van cosmetische ingrepen met injectables. Hij verricht zo’n 2500-3000 behandelingen per jaar. Hij adviseert u graag over injectables tijdens een kort consult.

Profiteer deze dag van onze speciale aanbiedingen

  • U ontvangt een Goodiebag
  • Bij besteding boven de €200,- aan producten ontvangt u een cadeaubon t.w.v.€100,- voor laserbehandelingen of 20% korting op een behandeling bij de huidtherapeut
  • Daarnaast is ‘Het menopauze taboe’ boek, geschreven door Drs. Nora Hendriks, verkrijgbaar van €24,95,- voor maar €17,50,-.

Consult inplannen
Wij zouden het erg leuk vinden als u langs komt bij ons in de kliniek. Graag plannen wij korte consulten van tien minuten in, zodat wij iedereen te woord kunnen staan. U kunt u inschrijven via onze website of klik op één van de volgende links:
De consults voor de huidanalist en de huidtherapeut zijn inmiddels volgeboekt.

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?