Boek een consult en ontvang een persoonlijk behandelplan op maat

Kom je bij ons in de kliniek op consult, dan worden jouw wensen en vragen uitgebreid besproken. Indien nodig wordt de huid gereinigd, waarna de huid aandachtig bekeken wordt. Aanvullend kunnen wij, wanneer het consult over de huid in het gezicht gaat, een huidanalyse doen waardoor we verschillende aspecten van de huid goed in beeld kunnen krijgen. Aansluitend op jouw wensen en je huidconditie wordt besproken welke behandelingen uit ons uitgebreide aanbod het beste bij je passen. Ook wordt het gebruik van thuisproducten besproken en kunnen wij je doorverwijzen naar een van onze artsen en therapeuten als hiervoor een indicatie is.

Je krijgt informatie over de geadviseerde behandeling mee zodat je dit thuis nog eens kunt doorlezen. Daarnaast gaan wij voor je aan de slag door een persoonlijk behandelplan uit te werken, met alle besproken adviezen erin. Zo heb je thuis nog eens op een rijtje wat we voor je kunnen betekenen en hoe dit eruit komt te zien!

Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Wil je een afspraak inplannen voor een eerste consult? Boek dan nu je gratis consult in via de online widget rechts onderin het scherm, vul het afspraakformulier in of stuur een e-mail naar info@huid-en-laser-utrecht.nl.

Hopelijk kunnen wij je helpen en zien we je bij ons in de kliniek!

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?