Fibromen & huidverhevenheden

Fibromen zijn veel voorkomende goedaardige steelwratjes, ook wel skin tags (huid aanhangsels) genoemd. De skin tags zijn vaak huidkleurig of lichtbruin en kunnen overal op de huid voorkomen. De oorzaak van het ontstaan is niet bekend, maar het komt vaak bij vrouwen in de overgang of tijdens de zwangerschap voor. Er kunnen soms tientallen kleine of grotere gesteelde fibromen ontstaan, welke vaak voorkomen in de hals, oksels, onder de borsten en in de liezen.

Huidoneffenheden kunnen bij Huid & Laser Utrecht behandeld worden door middel van huidcurretage of de laser. Tijdens het consult bekijkt de huidtherapeut de huidoneffenheden en wordt er beoordeelt welke behandelmethode het meest geschikt is.

Huidcurretage

Door middel van een curette, dit is een scherpe steriele ring, worden de huidoneffenheden van de huid weggeschrapen. Dit gebeurt heel oppervlakkig, waardoor littekenvorming of het ontstaan van witte vlekken zeer zeldzaam is.

Co2 of Erbium-YAG laser

De laser kan heel nauwkeurig en precies laagje voor laagje van de huidoneffenheden verdampen. Deze techniek werkt heel mooi bij vetbultjes of verhevenheden in de huid.

 

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?