Fotona SP Dynamis

Fotona laser: Favoriet onder de Hollywood sterren

De Fotona 4D is een innovatieve laserbehandeling door de combinatie van twee lasers, namelijk de Nd:YAG en Erbium-YAG laser. Deze behandeling kan op alle huidtypes toegepast worden. Verschillende lagen van de huid worden van binnen en buitenaf behandeld met als resultaat verjonging en verstrakking. 

Resultaat: huidverjonging en -verbetering door toename van volume in de huid, verstrakking en een egalere kleur. Dé laserbehandeling voor een jonger uitziende huid. 

4D Methode

Bij deze methode wordt de Fontana laserbehandeling in 3 stappen toegepast. De bovenste huidlaag blijft bij deze methode intact, dit betekent dat er geen hersteltijd is na de behandeling.

  • Stap 1. Vanuit de binnenkant van de mond wordt collageenvorming gestimuleerd om de kaaklijn en neus-lippenplooi te verstrakken.
  • Stap 2. Vervolgens wordt de huid van buitenaf behandeld voor versteviging
  • Stap 3. Bij de derde stap wordt de huid verwarmd om het verstrakkende effect te optimaliseren.
  • Naast bovenstaand wordt als laatste stap, dus stap 4, een lichte laserpeeling uitgevoerd voor een egale en stralende huid. Ook de lippen kunnen behandeld worden, voor volume. De bovenste huidlaag zal hierbij verdampen, waardoor de huid tot enkele dagen na de behandeling zal afschilferen.

SmoothEye™  

De SmoothEye™ behandeling is bedoeld om de huid rondom de ogen te verstrakken en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen. Tijdens deze behandeling worden twee stappen toegepast met als doel om de elasticiteit, structuur en het volume in de oogzone te verbeteren. De eerste stap werkt non ablatief en in de diepere lagen van de huid, waarbij de cellen op een gecontroleerde manier verwarmd worden. Deze thermische schade zorgt voor de aanmaak van collageen. De tweede stap werkt ablatief, waardoor het vocht in de bovenste huidlagen verdampt. Dit geeft verstrakking en vermindering van fijne lijntjes. Na de behandeling heeft de huid 5-10 dagen nodig om te herstellen, waarbij tijdens de eerste dagen roodheid en zwelling kan optreden. Later in het herstelproces zal de huid lichtjes schilferen.  
Klik hier voor meer informatie over de SmoothEye behandeling.

TIGHTSCULPTING

Huidverstrakking en vetverbranding voor verschillende lichaamsdelen zonder hersteltijd. De warmte die gecreëerd wordt, zorgt voor vernietiging van vetcellen en stimulatie van collageen om de huid te verstrakken en kleine gebieden van vetweefsel te verminderen middels verhitting.

  • Bovenkant knieën
  • Bovenkant ellebogen
  • Buik
  • Gebied tussen borst en oksel

Te verwachten resultaat en benodigde behandelingen
Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4-6 weken. Voor de buik geldt een tussenpoos van 2-4 weken. Collageenproductie in de huid is een langzaam proces, wat 3-6 maanden kan duren. Het eindresultaat is 6 maanden na de laatste behandeling zichtbaar. Vanaf 1 maand kunt u merken dat de huidstructuur is verfijnd, de kleur egaler is en de huid is verstevigd.

Door de behandeling wordt het huidverouderingsproces vertraagd, maar niet gestopt. De snelheid en mate waarin de huid verouderd wordt deels erfelijk bepaald en deels door uitwendige factoren die het huidverouderingsproces kunnen versnellen. Roken en blootstelling aan zonlicht en zonnebank kunnen van invloed zijn op het huidverouderingsproces. Vaak zijn onderhoudsbehandelingen 1-2 keer per jaar gewenst.

Welkomstprijzen Fotona SP Dynamis®

Fotona 4D® behandeling€ 525- p.b.
Fotona 4D® gelaat en hals behandeling€ 610- p.b.
Fotona 4D® gelaat en ogen behandeling€ 610- p.b.
Fotona 4D® gelaat, ogen en hals behandeling€ 700- p.b.
Fotona SmoothEyeTM€ 190- p.b.
Fotona LipLaseTM€ 150- p.b.
Fotona TightsculptingTM 
Buikvanaf € 250,-
Bovenkant knieën€ 190,-
Bovenkant elleboog€ 190,-
Gebied tussen borst en oksel€ 190,-

Dit professionele lasersysteem is van Dalton Medical.

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?