Uiteraard zien wij graag dat u tevreden bent over de door ons verleende zorg. Daarom blijven we werken aan de kwaliteit van onze zorgverlening. Het kan voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent. Wij zoeken dan graag naar een oplossing.

Indien u niet tevreden bent, vragen wij u om dit aan ons kenbaar te maken. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw klacht op te lossen.

Wij zien graag dat u zo snel mogelijk telefonisch contact opneemt met de kliniek via 030-75 102 69. De klacht wordt dan voorgelegd aan de huidtherapeut die u geholpen heeft. In de meeste gevallen kan het probleem snel worden opgelost.
Bent u daarna nog niet tevreden, dan kunt u een klacht indienen bij Huid & Laser Utrecht. U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken.

Als u er met ons niet uit komt dan kunt u zich wenden tot de klachtencommissie van onze beroepsvereniging van de Nederlandse Vereniging van Huidtheraptie (NVH). Deze klachtencommissie is onafhankelijk en zal uw klacht met de grootst mogelijke zorg behandelen.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?