De allereerste opbouwende behandeling met een levensverlengend effect op de cellen die speciaal ontwikkeld is voor de huid van de hals en decolleté, ook wel het ‘vergeten stukje huid genoemd’. Helaas merken we pas als we ouder worden dat de huid in de hals zichtbaar snel verouderd en dit is nu net een stukje huid die we niet altijd meenemen tijdens onze huidverzorgingsroutine terwijl dit juist zo belangrijk is. Ook in onze hals en het stukje decolleté wat vaak wordt blootgesteld aan zonlicht heeft juist wat extra verzorging nodig. Dit kan behandeld worden door middel van fractional lasers, maar ook met de Neck Retargeting behandeling waarbij peelings, serums, microneedling en LED-therapie met elkaar gecombineerd zal worden.

De behandeling

Allereerst start de behandeling thuis met de juiste producten, namelijk de Neck Smoothing Crème en de Neck Recovery Crème zodat je huid goed voorbereid is, maar ook om het effect van de behandeling te vergroten.

Tijdens de behandeling worden verschillende werkzame stoffen toegepast op de huid met ieder zijn eigen functie. De behandeling bestaat uit een combinatie van peelings, serums en microneedling. Hierna worden er producten op de huid aangebracht die vervolgens geactiveerd worden onder een krachtig LED-apparaat, zoals het actieve Klotho hormoon. Het Klotho hormoon beïnvloedt de cellulaire levensduur en wordt ook wel het jeugdhormoon genoemd. Het regelt het natuurlijke afweermechanisme, beschermt de cellen, reguleert het verouderingsproces en verlengt de levensduur van de cellen. Tijdens de behandeling van de hals en het decolletè zorgt dit voor een zichtbare verandering van de huidtextuur, imperfecties en onregelmatigheden worden gladder en er zal meer volume ontstaan.
*Het Klothohormoon zit verwerkt in alle producten binnen deze behandeling

Voor wie is het geschikt: 

  • Verlies van elasticiteit en volume
  • Rimpels en verdikte huidstructuur
  • Vermoeide en doffe huid

Het effect van de behandeling:

  • Activeert de ontgifting van de cellen
  • Vermindering van lijntjes en rimpels
  • Verbetering van structuur
  • Vermindering van verslapping
  • Meer hydratatie
  • Egaliserend effect op de huid

Prijs van de behandeling

De prijs voor de Neck Retargeting (hals en deel decolleté) i.c.m. microneedling bedraagt €265,- per behandeling. Klik hier voor de volledige prijslijst!

Wil je graag meer weten over deze behandeling? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op!

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?