Ooglifting

De SmoothEye™ behandeling is bedoeld om de huid rondom de ogen te verstrakken en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen. Tijdens deze behandeling worden twee stappen toegepast met als doel om de elasticiteit, structuur en het volume in de oogzone te verbeteren.

De eerste stap werkt non ablatief en in de diepere lagen van de huid, waarbij de cellen op een gecontroleerde manier verwarmd worden. Deze thermische schade zorgt voor de aanmaak van collageen. De tweede stap werkt ablatief, waardoor het vocht in de bovenste huidlagen verdampt. Dit geeft verstrakking en vermindering van fijne lijntjes.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Deze behandeling is geschikt voor iedereen bij wie de eerste tekenen van huidveroudering rond de ogen zichtbaar worden, denk bijvoorbeeld aan droogte en fijne lijntjes. De SmoothEye is perfect voor het uitstellen van een ooglidcorrectie.

Resultaat na de SmoothEye behandeling

  • Zichtbaar minder droogte- en fijne lijntjes
  • Verstrakking van de huid rond de ogen
  • Contouren worden gelift
  • Egalere huid door een lichte peel

Wat is het herstel van deze behandeling?
Na de behandeling heeft de huid 5-10 dagen nodig om te herstellen, waarbij tijdens de eerste dagen roodheid en zwelling kan optreden. Later in het herstelproces zal de huid lichtjes schilferen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig met een interval van 6 weken. De productie van collageen is een langzaam proces waardoor het 3-6 maanden kan duren voordat het eerste effect zichtbaar wordt. Wanneer er pigment rondom de ogen aanwezig is zal dit na het afschilfer proces direct lichter zijn.

Wat kost de behandeling?

SmoothEye€ 200,- per behandeling

Klik hier voor de prijzen van al onze behandelingen.

Wil je meer weten over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?