Ooglifting

Ooglifting met Fotona SmoothEye

De Fotona SmoothEye™ behandeling is bedoeld om de huid rondom de ogen te verstrakken en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen. Tijdens deze niet-invasieve ooglifting behandeling worden twee stappen toegepast met als doel om de elasticiteit, structuur en het volume in de oogzone te verbeteren.

De eerste stap werkt non ablatief en in de diepere lagen van de huid, waarbij de cellen op een gecontroleerde manier verwarmd worden. Deze thermische schade zorgt voor de aanmaak van collageen. De tweede stap werkt ablatief, waardoor het vocht in de bovenste huidlagen verdampt. Dit geeft verstrakking en vermindering van fijne lijntjes.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen bij wie de eerste tekenen van huidveroudering rond de ogen zichtbaar worden, denk bijvoorbeeld aan droogte en fijne lijntjes. De SmoothEye is perfect voor het uitstellen van een ooglidcorrectie.

Resultaat na de SmoothEye behandeling

  • Zichtbaar minder droogte- en fijne lijntjes
  • Verstrakking van de huid rond de ogen
  • Contouren worden gelift
  • Egalere huid door een lichte peel

Wat is het herstel van deze behandeling?

Na de behandeling heeft de huid 5-10 dagen nodig om te herstellen, waarbij tijdens de eerste dagen roodheid en zwelling kan optreden. Later in het herstelproces zal de huid lichtjes schilferen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig met een interval van 6 weken. De productie van collageen is een langzaam proces waardoor het 3-6 maanden kan duren voordat het eerste effect zichtbaar wordt. Wanneer er pigment rondom de ogen aanwezig is zal dit na het afschilfer proces direct lichter zijn.

Wat kost de behandeling?

De behandeling van de SmoothEye is €200,- per behandeling.

Fotona VectorLift

De Vectorlift, ook wel de Foxy Eye treatment genoemd, is de behandeling voor een wenkbrauw lift en verjonging van de bovenste oogleden zonder chirurgische ingreep. Tijdens de behandeling worden er verschillende stappen toegepast voor de verbetering van de huid boven de ogen en wenkbrauwen. Dankzij de behandeling wordt de staart van de wenkbrauwen en de bovenoogleden gelift door verstrakking van de huid en de vorming van nieuw collageen. 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die graag zijn of haar wenkbrauwen wil liften zonder chirurgische ingreep.

Resultaat na de Fotona VectorLift

  • Directe wenkbrauw lift
  • Verstrakking van de huid boven de ogen
  • Contouren worden gelift
Er is direct na de behandeling een lift zichtbaar. Dit zwakt na een aantal dagen af. Het gewenste resultaat is pas zichtbaar vanaf 3 maanden, omdat het collageen nog omgezet moet worden voor het echte lifting effect.

Wat is het herstel van deze behandeling?

Na de behandeling heeft de huid enkele dagen nodig om te herstellen, waarbij tijdens de eerste dagen roodheid en zwelling kan optreden. Later in het herstelproces zal de huid lichtjes schilferen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn minimaal 3 behandelingen nodig met een interval van 4 tot 6 weken voor het gewenste resultaat. Na het behandeltraject is het belangrijk om het resultaat met een jaarlijkse behandeling bij te houden. 

Wat kost de behandeling?

De behandeling van de VectorLift is €200,- per behandeling. Dit is de prijs zonder de onderoogleden. De prijs in combinatie met de onderoogleden is €275,- per behandeling.  Klik hier voor de prijzen van al onze behandelingen. Wil je meer weten over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?