Orthomoleculaire therapie

Heb jij al van alles geprobeerd om je huid rustiger te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende producten, adviezen opvolgen en het ondergaan van behandelingen zonder resultaat? Het kan zijn dat je geen verbetering merkt doordat je lichaam van binnen niet in balans is.

Een huidprobleem verbeteren én onder controle houden vraagt meer dan alleen het gebruik van de juiste skincare producten en (onderhouds)behandelingen. Ook de binnenkant (denk aan de juiste voeding, darmgezondheid en hormonen) moet in balans zijn. Alles wat van binnen “stoort” kun je terug zien in de huid. De orthomoleculaire wetenschap houdt zich met dit soort vraagstukken bezig.

De orthomoleculair therapeut in Utrecht

Als Orthomoleculair therapeut heeft Laura Rebel zich gespecialiseerd in het van binnenuit verbeteren van huidproblemen zoals acne, eczeem, psoriasis en rosacea. Dat doet ze met behulp van laboratoriumonderzoek en haar unieke en resultaatgerichte “Skinprovement Programma”.

Haar passie voor een gezonde huid komt niet zomaar uit de lucht vallen. Haar zoektocht naar het doorbreken van haar eigen huidprobleem leverde een schat aan kennis op en gaf haar na 15 jaar een blijvende oplossing. Een rustige huid en een huidprobleem dat onder controle is.

Daarom bundelen we onze krachten in de vorm van een samenwerking. Wij pakken de buitenkant aan door middel van de juiste producten, adviezen en behandelingen, Laura de binnenkant. En jij? Volgt onze adviezen op en werkt in stappen toe naar jouw droomhuid!

Problemen met je huid doorbreken

Via een gratis en vrijblijvende SkinScan Sessie kijkt Laura in 30 minuten met je mee wat jij tot nu toe hebt gedaan om jouw huidprobleem te doorbreken, waar mogelijk oorzaken liggen en vertelt ze je meer over het programma.

Bekijk voor meer informatie haar website.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 030 – 751 0269, per mail: info@huid-en-laser-utrecht.nl of via het formulier contact met ons opnemen.

* De gewenste datum/tijd is een voorkeur. Wij proberen hier zo min mogelijk van af te wijken

Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?