Dermasence Webshop

Dermasence webshop

Dermasence is een medische huidverzorging, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Het biedt een goede ondersteuning bij de behandeling van huidproblemen zoals acne en eczeem. De producten bevatten een hoog percentage aan farmacologische werkzame stoffen die bewezen effectief zijn. Onderstaand vindt u alle Dermasence producten.

Dermasence reinigingsproducten

Onderstaand vindt u de reinigingsproducten van Dermansence. Heeft u een gevoelige of rosacea huid die neigt naar roodheid en jeuk? Bestel dan de milde Dermasence Barriopro reinigingsschuim. Indien u last heeft van acne kunt u  de Dermasence reinigingsmouse, met glycol- en salicylzuur online bestellen.  Voor de normale tot droge huid is de Dermasence reinigingsmelk met vitamine E geschikt, ook ideaal om make-up mee te verwijderen. De Dermasence Tonic is een hydraterende gezichtslotion en wordt geadviseerd als afsluiter van de dagelijkse gezichtsreiniging.

Dermasence dagverzorging

Voor uw dagelijkse dagverzorging kunt u onderstaande Dermasence producten online bestellen. Er wordt geadviseerd om dagelijks een dagcrème met een SPF te gebruiken. Aanvullend kunnen afhankelijk van uw huidtype serums of creme’s gebruikt worden.  Bij een gevoelige, geirriteerde naar roodheid neigende  huid wordt de Dermasence Barriopro gezichtsemulsie geadviseerd voor onder uw dagcrème . Heeft u last van pigmentaties of melasma, gebruik dan naast uw dagcrème ook de Dermasence Melablok. De Dermasence Refining gel is een verkoelende gel voor de gevoelige, naar roodheid neigende rosacea huid. Het Dermasence Hyalusome Konzentrat Hyaluronzuur serum is bedoeld voor onder uw dag- en/of nachtcrème als extra hydratatie.

Dermasence nachtverzorging

Onderstaande Dermasence producten kunnen als dagelijkse nachtverzorging gebruikt worden. Bij acne kunt u de Dermasence AHA lotion met glycolzuur en ureum bestellen. Deze lotion kan tevens ook op het lichaam gebruikt worden, bij bijvoorbeeld acne op de borst of rug. Voor de rijpere huid kunt u als nachtcrème de Dermasence AHA plus vitamine C crème smeren. Aanvullend kan het Dermasence Hyalusome Konzentrat serum zorgen voor een extra hydratatie van de huid. Heeft u last van een droge huid? Bestel dan online het Dermasence Cream + Mask, deze kan tevens ook als masker gebruikt worden. De Dermasence Melablok vertraagt en vermindert de aanmaak van pigmentcellen. Deze crème kunt u bestellen als u last heeft van pigmentaties of melasma.

Dermasence zonbescherming

Onderstaand kunt u de Dermasence zonbescherming producten online bestellen. Deze producten bieden allen een UV-A en UV-B breedspectrum bescherming. De Dermasence Solvinea SPF 30 is een zonbeschermingslotion voor de lichtgevoelige huid. De Dermasence Solvinea Med SPF 50+ is een lichte gelcrème voor de gevoelige, vette en naar acne neigende huid. De Dermasence Solvinea SPF 30 is een hydraterende zinbescherming voor het gezicht en lichaam voor alle huidtypes.

Dermasence producten bij eczeem en droge huid

De Dermansence producten voor de droge huid en eczeem worden als zeer prettig ervaren. Heeft u last van jeuk? Smeer dan de Dermasence Polaneth lotion. Deze lotion is speciaal ontwikkeld als verzorging bij pruritus en werkt vochtregulerend,  pijnstillend en verkoelend. De Dermasence Vitop Forte is een intensieve verzorging voor de droge, geirriteerde huid en ontstoken eczeem.

Bij een droge huid en atopisch eczeem kunt u de Dermasence Adtop crème smeren. U kunt de Dermasence Adtop crème ook bestellen met 10% of 40% ureum. Ureum bevordert de  opname van water door de huid, waardoor deze weker wordt. Schilfers verdwijnen dan sneller. De Dermasence Adtop plus bevat 10% urea en wordt geadviseerd bij de vochtarme en zeer droge huid, ook bij atopisch eczeem en psoriasis. De Dermasence Adtop 40% ureum kunt u gebruiken bij hyperkeratose op uw bovenarmen of bovenbenen maar ook op uw handen en voeten.

Dermasence acne producten

Bij de vette, naar acne neigende huid kunt u onderstaande Dermasence producten bestellen. Als reiniging wordt de Dermasence Reinigingsmousse  geadviseerd. Heeft u een erg gevoelige huid of rosacea, gebruik dan de Dermasence Barriopro Reinigingsschuim. Sluit de reiniging af met de Dermasence Tonic. Heeft u last van actieve ontstekingen? Bestel dan de Dermasence Seborra gel. Bij beginnende ontstekingen kan de Dermasence Seborra acute roller lokaal op de ontstekingen gesmeerd worden, zodat de de roodheid en zwelling vermindert. Indien er meer comedonen (gesloten mee-eters, bultjes) aanwezig zijn, smeer dan dagelijks de Dermasence Phytosobal gelcrème. Als nachtcrème is de Dermasence AHA body & face lotion zeer effectief. De 10% fruitzuren  (AHA) en 3% ureum zorgt voor een activatie van het huidvernieuwingsproces en het verminderen van talkophopingen. De Dermasence Face peeling kan eenmaal per week gebruikt worden voor het verwijderen van overtollige hoorncellen.

Dermansence overige producten

0
Begin met chatten
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?